Evenimente

“Cupa de Vara” Roma 2010 si-a desemnat castigatorii

Distractie si voie buna la Roma, acolo unde a avut loc prima editie a "Cupei de Vara". Bani, dulciuri, tricouri, dimplome si cupe au primit toti cei ce s-au facut remarcati la fotbal, tenis de masa, cros si sah, de la Gica Tabultoc si Dorel Budai Ungureanu.

La fotbal seniori, AS Roma a castigat finala mare si implicit trofeul "Cupei de Vara" Roma 2010, dupa ce a batut in primul meci din semifinale pe Vointa Socrujeni cu scorul de 9-2 (Mandache 3, Boscu 2, Ciobanu, Carabus, Olaru, Fecioru), iar al doilea meci pe CSS Botosani cu scorul de 6-0, golurile fiind reusite de Carabus (3 g), Mandache (2 g) si Boscu.

In cealalta semifinala, CSS Botosani a invins cu 6-0 pe Victoria Hlipiceni, iar in finala mica baietii din Hlipiceni au invins pe cei din Socrujeni cu 3-1.

Echipa AS Roma a fost antrenata duminica de Daniel Schiopu, in lipsa lui Ioan Asaftei, care nu a putut ajunge din cauza unor probleme personale.

Castigatorii de la toate competitiile:

Fotbal Tineret:

Locul 1: Sat. Costesti (Costesti-Teisoara 4-0, Costesti-Roma 4-0)
Locul 2: Com. Roma (Roma-Nicseni 6-0, Roma-Costesti 0-4)

Fotbal Juniori:

Locul 1: Roma 1 (Roma 1 – Roma 2 : 2-1)

Cros:

Gradinita fete: Locul 1: Prajinariu Adelina (Roma)
Gradinita baieti: Locul 1: Lungu Alexandru (Roma)
Clasele I-IV fete: Locul 1: Budai Adelina (Botosani)
Clasele I-IV baieti: Cesane Robert (Costesti)
Clasele V-VI fete: Birsan Sorina (Roma)
Clasele V-VI baieti: Gafencu Razvan (Roma)
Clasele VII-VIII fete: Prajinariu Oana (Roma)
Clasele VII-VIII baieti: Atanasoaie Ionut (Dorobanti)
Baieti peste 20 ani: Grosu Alexandru (Teisoara)

Tenis de masa:

Seniori: Locul 1 – Pirvu Vasile, Locul 2 – Chiras Ionut, Locul 3 – Iacob Marcel
Juniori fete: Locul 1 – Budai Adelina, Locul 2 – Culidiuc Claudia, Locul 3 – Anghelus Loredana
Juniori baieti: Locul 1 – Amoasei Marius, Locul 2 – Nechita Codrin, Locul 3 – Anghelus Marius

Sah:

Seniori : Locul 1 – Seremet Mihai (Albesti), Locul 2 – Dumitras Stefan,
Juniori fete: Locul 1 – Tabultoc Oana, Locul 2 – Apopei Diana
Juniori baieti: Locul 1 – Anghelus Marius, Locul 2 – Craciunescu Nicolae

Gica Tabultoc: "Vreau ca Editia a II-a sa o jucam noaptea"

Presedintele echipei AS Roma si patronul firmei Regan-Trans, Gica Tabultoc, isi doreste ca urmatoarea editie a "Cupei de Vara" sa aiba loc seara, in nocturna. "A fost o competitie reusita, insa caldura a fost prea mare si a fost destul de obositor si pentru copii, dar si pentru echipele mari care au jucat in timpul amiezei. Vreau ca Editia a II-a a cupei sa inceapa de la ora 18 si sa tina pana la 1-2 noaptea, insa pana atunci trebuie sa punem nocturna pentru ca este mult mai bine pe racoare", a declarat la finalul competitiei Gica Tabultoc.

 

Directorul Directiei pentru Sport a judetului Botosani, Dorel Budai Ungureanu, s-a aratat extrem de multumit de competitie si a declarat ca este pacat ca nu s-a facut pana acum asa ceva la Roma. "Tot meritul il are acest om minunat care este Gica Tabultoc. A vrut sa aduca "Cupa de Vara" la Roma si a reusit ceea ce altii nu au dorit pentru ca este pentru prima data cand se organizeaza asa ceva la Roma cand in alte comune deja sunt 7-8 editii. Gazonul s-a prezentat extraordinar, nu cred ca exagerez, dar este un gazon demn de Liga 1 din Romania. Multumim tuturor pentru ca au participat si ii asteptam si la anul", a marturisit Dorel Budai Ungureanu.

sursa: www.asroma.ro